Vi har et professionelt cykelværksted
2 - 5 dages levering | Spar op til 65% | Topanmeldt på Trustpilot |

Handelsbetingelser | Telefon: 86 97 50 90 | E-mail: st@stcykler.dk

Trustpilot
Restsalg
Nyhedsbrev

MTB

Der er 4 varer.

CUBE MTB

Læs lidt om Cube MTB mountainbike her

Vil du købe en ny MTB og er valget faldet på en Cube Mountainbike, så kom og se vores store udvalg af Cube Mountainbikes og får en super oplevelse og til en Tilbud pris.
Fast forward
når stel og komponente er af hoj kvalitet på en Cube MTB så spiller det optimalt sammen, bliver lettere og kontante at manøvrere mountainbiken.
Til at starte med kan en Cube MTB føles lige lovlig ``levende`` Men når du har vænnet dig til den respons, den giver dig, vil du have svært ved vende tibage til en tungere og mere ``død`` Mountainbike, flest Cube mtb stel er fremstillet af letteste aluminium, som mindsker vægten uden at mindske stivheden - for jo stivere stel jo bedre fremdrift og drive

Vil du have en kvalitets MTB som virkelig kan give dig følelsen af frihed, så skal du vælge en Cube Mountainbike. Det er en fantastisk cykel lavet med Cube´s store kærlighed,

Cube er rigtig skarp til at lave gode cykler, den er monteret med de bedste komponenter og du kan være helt sikker på at du få en kvalitets Mountainbike for alle pengene fra Cube.

Cube MTB | Vil du købe en mountainbike og er valget faldet på Cube mountainbikes, så kom og se vores store udvalg af Cube MTB og får en super oplevelse. og får et god Tilbud på en Cube Mountainbike.