Vi har et professionelt cykelværksted
2 - 5 dages levering | Spar op til 65% | Topanmeldt på Trustpilot |

Handelsbetingelser | Telefon: 86 97 50 90 | E-mail: st@stcykler.dk

Trustpilot
Restsalg
Nyhedsbrev

Cykelreparation på et cykelværksted hos en dygtig cykelmekaniker

Trænger din cykel til at blive repareret, eller skal den klargøres til sommer- eller vintersæsonen? Så tag den en tur forbi vores cykelværksted. Her finder du en dygtig og erfaren cykelmekaniker, der både tilbyder cykelreparation, lapning, regelmæssigt serviceeftersyn og klargøring. Vores cykelværksted ligger i Hornslet udenfor Aarhus, og vi har derfor mange kunder fra bl.a. Rønde og omegn samt hele Djursland.

Derudover har vi også repareret mange cykler for kunder fra Ebeltoft, Grenaa og Auning. Hos ST Cykler forhandler vi også et stort udvalg af cykler fra kendte brands til både børn, herrer og damer, så hvis du overvejer, om cyklen skal repareres, eller om du i virkeligheden skal investere i en helt ny cykel, kan vi også hjælpe dig.

Cykelmekaniker med mange års erfaring og ekspertise Vores cykelmekaniker har mange års erfaring og ekspertise indenfor cykelreparation, klargøring og vedligeholdelse, og vi tilbyder ganske fordelagtige priser. Uanset om du har fået en punktering, eller om dine gear er gået i stykker, så kan vi hjælpe dig.

Kontakt vores cykelværksted for en cykelreparation eller kig forbi

Hvis du har brug for en professionel reparation af cykel, eller hvis det er blevet tid til en klargøring, inden sommer- eller vintersæsonen starter, så er du velkommen til at kontakte vores cykelmekaniker for at booke en tid eller for at få en pris på din cykelreparation. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 86 97 50 90 eller ved at skrive til vores e-mail st@stcykler.dk. Du er naturligvis også altid meget velkommen til at kigge forbi vores cykelværksted.


Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 97 50 90

Send os en e-mail