Vi har et professionelt cykelværksted
2 - 5 dages levering | Spar op til 65% | Topanmeldt på Trustpilot |

Handelsbetingelser | Telefon: 86 97 50 90 | E-mail: st@stcykler.dk

Trustpilot
Restsalg
Nyhedsbrev

VILKÅR FOR KØB CYKLER OG DELE

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER 

Vær opmærksom på: 
At alt handel online sker direkte gennem vores firma ST-CYKLER og sendes direkte fra vores lager til dig som kunde, du skal rette alle henvendelser vedr. produkter, forsendelser mm. direkte til ST-CYKLER. 

Dette gælder også hvis der er fejl på produkterne eller der er sket en fejl i forsendelsen samt garanti og eller reklamationer vedr. produkterne. 

Ansvar 
Handel på st cykler Online kan kun finde sted, hvis brugeren erklærer sig indforstået med de betingelser og vilkår, der gælder for handel hos Stcykler Online. For at handle hos Stcykler Online skal brugeren være fyldt 18 år. 

Stcykler Online, herunder ejere, ledere og ansatte samt samarbejdspartnere, leverandører og andre involverede parter kan ikke garantere, at St cykler Online til hver en tid vil være fejlfri og i fuld funktion. st cykler Online kan ikke drages til ansvar for resultater, der er afstedkommet ved brug af St cykler Online , såsom problemer med Internet-forbindelse eller opkobling samt ved anvendelse af ikke-tidssvarende computere eller programmer. shop Online kan ikke drages til ansvar for problemer såsom forsinkelser eller virus, der er opstået som følge af brug af e-mail eller downloads. St cykler Online tager forbehold for enhver form for fejl, unøjagtighed eller uaktualitet, der kan være opstået i forbindelse med opdatering og upload på St cykler Online. 

Shop Online er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar i Danmark og EU. 

Ordrebekræftelse og betaling
Når vi har modtaget din ordre og betaling, får du med det samme en online meddelelse med besked om dit ordrenummer og det samlede ordrebeløb. Vi anbefaler, at du udskriver og gemmer denne meddelelse, som er din ordrebekræftelse. Betalingen kan ske med Dankort, VISA, Master og Visa Elektron kort, eller på bank overførsel til Østjydsk bank. Reg nr. 7230 konto nr. 0002298756. 
Der tages forbehold for afgiftsændringer, trykfejl samt pris. 

Forsendelsesudgift 
Vare beløbet tillægges den til enhver tid gældende forsendelses omkostning, som beregnes efter gældende takster se under fragt priser DK og udland. Stcykler shoppen beregner automatisk denne efter varens og emballagens vægt. Det er altid denne vægt udregning der er gældende for fragt prisen uanset om den ikke stemmer overens med den faktiske vægt. Vægten på de forskellige forsendelser justeres løbende under hver vare for at sikre dig den billigste og mest præcise fragtomkostning.
 
Levering
Leveringstiden er normalt 2-5 arbejdsdage for alle varer der er på lager. Hvis din bestilling eller noget af din bestilling er i restordre, får du besked om at den er i restordre og en forventet leveringstid, Når din ordre er er sendt fra vores lager modtager du en mail fra os.

Faktura 
Fakturaen modtager du sammen med varerne. 

Kreditperiode, betalingskort 
Så snart Stcykler Online har modtaget din returvare, tilbagebetaler vi beløbet til din bank konto. Der kan gå nogle dage, inden beløbet igen er disponibelt på din konto. 

Farver og størrelser 
Vi er ikke ansvarlige for mindre forskelle i farver eller i størrelser på vores website, dette bliver ikke betragtet som en Stcykler Online fejl og vil ikke udløse nogen refundering af omkostningerne, hverken i forbindelse med den oprindelige forsendelse eller med tilbageleveringen. 

Sikkerhed ved køb 
Det er fuldkommen sikkert at handle hos Stcykler. 
Betaling med betalingskort sker i overensstemmelse med love og regler for onlinebetaling i Danmark. 
Når du har gennemført en onlinebetaling, vil du modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail. Den anbefaler vi, at du gemmer. 
Hvis en tredjeperson misbruger dit betalingskort, hæfter du ikke selv for misbruget, med mindre du har overtrådt reglerne for brug af betalingskort. 

Varespecifikationer 
Stcykler Online påtager sig intet ansvar for at mål og vægt stemmer overens med kundernes egne målinger. De vægt og mål med mere, der opgives, er producenternes angivelser. Såfremt en vare på disse punkter ikke findes at leve op til forventningerne, gælder den almindelige 14 dages returret i ubrugt stand.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 97 50 90

Send os en e-mail