Vi har et professionelt cykelværksted
2 - 5 dages levering | Spar op til 65% | Topanmeldt på Trustpilot |

Handelsbetingelser | Telefon: 86 97 50 90 | E-mail: st@stcykler.dk

Trustpilot
Restsalg
Nyhedsbrev

Citybikes

Der er 4 varer.
Citybikes

CUBE CITYBIKES

Cube laver virkelig gode citybikes

Når du køber en Cube City Cykel eller en Cube City-bike, så får du en cykel som er utrolig let kørende, en rigtig fart og køre maskine.
Du vil aldrig fortryde dit cykel køb, hvis du køber en Cube Citybike. Cube producentens formål er, at gøre Cube citybikes lette og let kørende, med fx de udvendige gear på en cube citybike og med udsøgte gode materialer og lavet med Cube´s store kærlighed til at producere gode citybikes.

En City-Bike fra Cube er enten en Cube herre citybike eller en Cube dame citybike, som du garanteret bliver glad for. Der er efterhånden mange der vælger at købe Cube Citybikes med de udvendige gear, som Cube har på alle deres city-bikes. Du skal bare huske at smøre kæden og så kører den ellers af sig selv.
Cube cykler og deres enket og smukkt design altid været i fokus. Rene og klare linie i kombination med afdæmpede og smagfulde lakeringer skaberfokus på det, der virkelig tæller: Kvalitet og køreglade.
Når du vælger at cykle på en ny Cube i stedet for at tage bilen,kan du samtidig glader dig over,at du aktivt bidrager til at reducere C02 - udledningen og dermed med virke at begrænse den globale opvarmning.
.
Når du køber en Cube Cykel eller en Cube City-bike hos os, så får du både kvalitet og god pris på Cube City-Bikes. Det betaler sig. Cube cykler er et af verdens mest kendte cykelmærker og man kan opleve både kvalitet og stil.

Underkategorier

  • Damecykler
    CUBE DAMECYKLER Cube damecykler tilgodeser det mere alsidige cykelforbrug. Vil du have mere fornøjelse ud af din tur hvær dag på en Cube damecykel - korte som lange, kan du med fordel vælge helt klart en af Cube damecykler.Der er nemlig altid et gear til dit terræn og din fremdrift slipper for ressourcekrævende friktionsmodstand.Cube damecykler giver dig ganske enkel større cykelglæde ved dit cykel forbrugCube damecykler med de skarpe og flotte design er såvel flotteste damecykler på markede. Hvis du allerede ved, at dit cykelforbrug i højere grad er et spørgsmål om til og fra arbejde - end op og ned på bakkerne ud i det frie så er en Cube damecykel det rigtige valg. Hos STCykler finder du stort udvalg Cube damecykler, Cube damecykel på tilbud/udsalg Vi har også Cube herrecykler eller Cube citybike både damecykel og herrecykel, også MTB Mountainbike..
  • Herrecykler
    CUBE HERRECYKLER Cube herrecykler og deres enket og smukkt design altid været i fokus. Rene og klare linie i kombination med afdæmpede og smagfulde lakeringer skaberfokus på det, der virkelig tæller: Kvalitet og køreglade.Når du vælger at cykle på en ny Cube herrecykel i stedet for at tage bilen,kan du samtidig glader dig over,at du aktivt bidrager til at reducere C02 - udledningen og dermed med virke at begrænse den globale opvarmning. En Cube herrecykel eller en cube citybike med udvendige gear, vil i de fleste tilfælde være et bedre køb for dig, hvis du ikke ligefrem skal bruge din cykel hver dag hele året i al slags vejr. Regnvejr i ny og næ betyder ikke noget. Cube herrecykler med udvendige gear tilgodeser det mere alsidige cykelforbrug. Vil du have mere fornøjelse ud af din tur - korte som lange, kan du med fordel vælge en Cube herrecykel med udvendige gear. Der er nemlig altid et gear til dit terræn og din fremdrift slipper for ressourcekrævende friktionsmodstand. Cube herrecykler med udvendige gear giver ganske enkel større cykelglæde. Tilbud på Cube herrecykler | Cube herrecykel er godt køb. Vi har også Cube damecykler og Cube Citybikes til landets bedste priser både med invendige eller udvendige gear og med dag til dag levering. vi har udsalg på de Cube cykler