Vi har et professionelt cykelværksted
Dag til dag levering | Spar op til 65% | Topanmeldt på Trustpilot |

Handelsbetingelser | Telefon: 86 97 50 90 | E-mail: st@stcykler.dk

Trustpilot
Restsalg
Nyhedsbrev
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Herrecykler

Der er 4 varer.
Herrecykler

CUBE HERRECYKLER

Cube herrecykler og deres enket og smukkt design altid været i fokus. Rene og klare linie i kombination med afdæmpede og smagfulde lakeringer skaberfokus på det, der virkelig tæller: Kvalitet og køreglade.
Når du vælger at cykle på en ny Cube herrecykel i stedet for at tage bilen,kan du samtidig glader dig over,at du aktivt bidrager til at reducere C02 - udledningen og dermed med virke at begrænse den globale opvarmning.

En Cube herrecykel eller en cube citybike med udvendige gear, vil i de fleste tilfælde være et bedre køb for dig, hvis du ikke ligefrem skal bruge din cykel hver dag hele året i al slags vejr. Regnvejr i ny og næ betyder ikke noget.

Cube herrecykler med udvendige gear tilgodeser det mere alsidige cykelforbrug. Vil du have mere fornøjelse ud af din tur - korte som lange, kan du med fordel vælge en Cube herrecykel med udvendige gear. Der er nemlig altid et gear til dit terræn og din fremdrift slipper for ressourcekrævende friktionsmodstand. Cube herrecykler med udvendige gear giver ganske enkel større cykelglæde.

Tilbud på Cube herrecykler | Cube herrecykel er godt køb. Vi har også Cube damecykler og Cube Citybikes til landets bedste priser både med invendige eller udvendige gear og med dag til dag levering. vi har udsalg på de Cube cykler