Vi har et professionelt cykelværksted
2 - 5 dages levering | Spar op til 65% | Topanmeldt på Trustpilot |

Handelsbetingelser | Telefon: 86 97 50 90 | E-mail: st@stcykler.dk

Trustpilot
Restsalg
Nyhedsbrev

Racercykler

Der er ingen varer
Racercykler

GT RACERCYKLER TIL EN GOD PRIS

GT racercykler fås i både carbon og utroligt let aluminium. GT cykler i landevejsserien kaldes GTR 1.0 - GTR 2.0 - GTR 3.0 - GTR 4.0 series. Udover Carbon-serien, hvis cykler har carbon rammer, fremstiller GT Racercykler i aluminium. Man benytter dog generelt carbon-forgafler, der er bedre til at absorbere stød end aluminium, for at gøre GT cyklerne mere komfortable at køre på på landevejene.

Hvis du er til hurtig acceleration, høj fart og skarpe kurver, er en GT racercykel med det flotte design til dig. 18, eller 20 gear og Shimano komponenter, stiskifter og bremsegreb, i rigtig racer geometri i stellet super nova 7005 dobbelbuddet aluminium rør, er du sikret en ultra stiv racercykel med god respons.

Køb GT racercykler i carbon eller aluminium

Med en GT racercykel er fart og tempo i højsædet. Letvægtsstel, smalle dæk, mange gear og det karakteriske styr er racerens "varemærke". Men fejlbedøm den ikke. Det er en stærk cykel, som tåler at blive brugt også på ujævne vejbelægninger, brosten og stier. GT racercykler er de letteste og mest gennemførte racercykler i feltet. Til cykelløb anbefaler vi bestemt en GT racercykel, som du kan købe hos os på tilbud - det er den ultimative racercykel!

Køb enten online eller i vores butik i Hornslet på Djursland ved Rønde og Aarhus. Ring og hør mere på telefon 86 97 50 90 eller skriv til vores e-mail st@stcykler.dk.