Vi har et professionelt cykelværksted
Dag til dag levering | Spar op til 65% | Topanmeldt på Trustpilot |

Handelsbetingelser | Telefon: 86 97 50 90 | E-mail: st@stcykler.dk

Trustpilot
Restsalg
Nyhedsbrev
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

GT cykler

Der er 12 varer.

GT CYKLER FORHANDLES TIL GOD PRIS

MTB - Mountainbikes og Racercykler

GT Cyklers filosofi er, at cykling skal være en fornøjelse

GT designer og bygger cykler, der lever op til de bedste standarder i cykelbranchen, til en pris du kan betale. Vi er stolte af at udstille GT cykler, der er sat sammen af de bedste fabrikanter i verden, og tilsat vores passion for cykelsporten. Alle GT cykler bliver testet og gennemprøvet i skoven eller på landevejen, for at du kan få den optimale tilfredshed med din nye GT cykel. Det vigtigste for os er, at du får den helt rigtige cykel til den rigtige pris. Stellet er cyklens sjæl og den vigtigste del på en cykel. Derfor gør GT ekstra meget ud af at udvikle og konstruere stel, der giver optimal kørekomfort og udnyttelse af dine kræfter, og det finder du ved GT cykler. GT cykler er et anerkendt amerikansk cykelmærke, som også er blevet utroligt populært i Danmark.

Stort fokus på komfort og holdbarhed i GT cykler

GT cyklernes udstyr bliver fremstillet både i aliminium og carbon, som er både stærkt og let. Alle GT cykler har det bedste materiale og udstyr, bygget med de bedste komponenter, aluminium fornav og lukket kassetekrank, så alt snavs og vand holdes ude. Specielt i det danske klima er det en garanti for, at tingene holder i mange år på en GT cykel. Udstyret har både praktiske og komfortmæssige fordel, fx er alle GT mountainbikes monteret med bar-ends på styret. Det har til formål at øge kontrollen over cyklen og give mere power op ad bakkerne.

Køb online eller i vores butik og få et godt tilbud

Gør et kup på en GT cykel online eller i vores butik i Hornslet på Djursland ved Aarhus og Rønde. Vi har også mountainbikes, GT racer og racercykler. Formidable cykler der gør oplevelsen af at cykle til noget ekstraordinært. ST cykler har landets bedste tilbud. Kontakt os og hør mere på telefon 86 97 50 90 eller e-mail st@stcykler.dk.

Underkategorier

  • Mountainbike
    GT MOUNTAINBIKES / MTB GT Mountainbikes er den perfekte power machine. GT tilbyder dig en robust MTB med kraftigt stel, brede dæk og mange gear. GT Mountainbikes er også en super let cykel, hvor der bliver lagt mere vægt på offroad udfordninger end på tempokørsel. På en GT mountainbike skal gearet gøre det behageligt at cykle både i skoven som på landevejen. Det er vigtigt, før du vælger din MTB og dit behov, hvilket terræn du vil bruge din mountainbike til at cykle på, og derefter vælge den MTB med de bedste komponenter, som passer til dit forbrug. Vælg den rette mountainbike til dit behov Hvis du fortrækker en god mountainbike med fin teknik, mange gear og optimal kraftoverførsel, skal du kigge efter udvendige gear: Der findes på GT mountainbikes med både 21, 24, 27, 30, gear. Alle GT mountainbikes og deres gearkomponenter er udvalgte fra Shimano producenten. GT har taget højde for kvalitet og udseendet på alle deres mountainbikes og alle de detaljer er optimerede, så du får en GT Mountainbike, der kan holde til at blive brugt i al slags vejr både i skoven og på vejen. Kan du holde til GT mountainbikes? De holder med garanti til dig. Klik og se vores superbillige priser - og nu på tilbud! Stort udvalg af GT mountainbikes i butik og online Vi forhandler et stort udvalg af GT mountainbikes online i vores webshop og i vores butik i Hornslet på Djursland ved Aarhus og Rønde.  Har du nogle spørgsmål, kan vi kontaktes på telefon 86 97 50 90 eller e-mail st@stcykler.dk.
  • Racercykler
    GT RACERCYKLER TIL EN GOD PRIS GT racercykler fås i både carbon og utroligt let aluminium. GT cykler i landevejsserien kaldes GTR 1.0 - GTR 2.0 - GTR 3.0 - GTR 4.0 series. Udover Carbon-serien, hvis cykler har carbon rammer, fremstiller GT Racercykler i aluminium. Man benytter dog generelt carbon-forgafler, der er bedre til at absorbere stød end aluminium, for at gøre GT cyklerne mere komfortable at køre på på landevejene. Hvis du er til hurtig acceleration, høj fart og skarpe kurver, er en GT racercykel med det flotte design til dig. 18, eller 20 gear og Shimano komponenter, stiskifter og bremsegreb, i rigtig racer geometri i stellet super nova 7005 dobbelbuddet aluminium rør, er du sikret en ultra stiv racercykel med god respons. Køb GT racercykler i carbon eller aluminium Med en GT racercykel er fart og tempo i højsædet. Letvægtsstel, smalle dæk, mange gear og det karakteriske styr er racerens "varemærke". Men fejlbedøm den ikke. Det er en stærk cykel, som tåler at blive brugt også på ujævne vejbelægninger, brosten og stier. GT racercykler er de letteste og mest gennemførte racercykler i feltet. Til cykelløb anbefaler vi bestemt en GT racercykel, som du kan købe hos os på tilbud - det er den ultimative racercykel! Køb enten online eller i vores butik i Hornslet på Djursland ved Rønde og Aarhus. Ring og hør mere på telefon 86 97 50 90 eller skriv til vores e-mail st@stcykler.dk.