Vi har et professionelt cykelværksted
2 - 5 dages levering | Spar op til 65% | Topanmeldt på Trustpilot |

Handelsbetingelser | Telefon: 86 97 50 90 | E-mail: st@stcykler.dk

Trustpilot
Restsalg
Nyhedsbrev

Mountainbike

Der er 8 varer.
Mountainbike

GT MOUNTAINBIKES / MTB

GT Mountainbikes er den perfekte power machine. GT tilbyder dig en robust MTB med kraftigt stel, brede dæk og mange gear. GT Mountainbikes er også en super let cykel, hvor der bliver lagt mere vægt på offroad udfordninger end på tempokørsel. På en GT mountainbike skal gearet gøre det behageligt at cykle både i skoven som på landevejen.

Det er vigtigt, før du vælger din MTB og dit behov, hvilket terræn du vil bruge din mountainbike til at cykle på, og derefter vælge den MTB med de bedste komponenter, som passer til dit forbrug.

Vælg den rette mountainbike til dit behov

Hvis du fortrækker en god mountainbike med fin teknik, mange gear og optimal kraftoverførsel, skal du kigge efter udvendige gear: Der findes på GT mountainbikes med både 21, 24, 27, 30, gear. Alle GT mountainbikes og deres gearkomponenter er udvalgte fra Shimano producenten. GT har taget højde for kvalitet og udseendet på alle deres mountainbikes og alle de detaljer er optimerede, så du får en GT Mountainbike, der kan holde til at blive brugt i al slags vejr både i skoven og på vejen.

Kan du holde til GT mountainbikes? De holder med garanti til dig. Klik og se vores superbillige priser - og nu på tilbud!

Stort udvalg af GT mountainbikes i butik og online

Vi forhandler et stort udvalg af GT mountainbikes online i vores webshop og i vores butik i Hornslet på Djursland ved Aarhus og Rønde.  Har du nogle spørgsmål, kan vi kontaktes på telefon 86 97 50 90 eller e-mail st@stcykler.dk.