Vi har et professionelt cykelværksted
2 - 5 dages levering | Spar op til 65% | Topanmeldt på Trustpilot |

Handelsbetingelser | Telefon: 86 97 50 90 | E-mail: st@stcykler.dk

Trustpilot
Restsalg
Nyhedsbrev
Der er 32 varer.

El-cykler til salg til både kvinder og mænd

Er du på udkig efter en el-herrecykel eller en el-damecykel til en attraktiv pris? Hos ST Cykler forhandler vi et stort udvalg af de populære el-cykler til både kvinder og mænd til ganske billige priser. 

Vi har butik i Hornslet, hvor vi har mange kunder fra bl.a. Rønde, Aarhus og Djursland, men vi forhandler også cyklerne online her i vores webshop. Vores sortiment af el-cykler dækker over cykler fra kendte producenter som f.eks. Kildemoes og Ebsen. Gennem webshoppen har vi bl.a. sendt mange cykler til Grenaa, Ebeltoft og Auning.

Bliv godt kørende med en el-cykel

El-cykler er i løbet af de seneste år blevet utroligt populære. Med en el-cykel er det pludselig blevet muligt at cykle på arbejde eller tage på lange cykelture, selvom formen måske ikke lige er til det, eller hvis du bare har brug for lidt ekstra hjælp op ad bakken på vej til arbejdet. 

El-cykler kan også i mange tilfælde bruges som et alternativ til at tage bilen. Det kan f.eks. være, at du er vant til at tage bilen, fordi du ikke ønsker at møde svedig ind på arbejde, eller fordi du ikke har tid eller lyst til at cykle de mange kilometer til og fra arbejde hver dag. Med en el-cykel kan du komme hurtigere frem på dit arbejde end med en almindelig cykel, og samtidig slipper du for at blive svedig og forpustet undervejs. 

En el-cykel kan også være en rigtig god løsning for dig, der har en skade eller nedsat styrke i dine muskler og led. På den måde kan du benytte dig af en skånsom og behagelig motionsform til trods for din skade. 

Se vores store udvalg af el-cykler online eller i vores butik

Uanset om du er på udkig efter en herre- eller dame-el-cykel, så kan du finde den hos os enten i vores fysiske butik eller her på denne side. Vi har løbende attraktive tilbud på udvalgte modeller.

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 86 97 50 90 eller e-mail st@stcykler.dk.

Varer sidevis

Varer sidevis