2 - 5 dages levering | Spar op til 65% | Topanmeldt på Trustpilot |

Handelsbetingelser | Telefon: 86 97 50 90 | E-mail: st@stcykler.dk

Trustpilot
Restsalg
Nyhedsbrev

GT CYKLER

GT cykler er et amerikansk cykel mærke, som er startet 1979 i USA GT Firmaet byggede både MTB - Racercykler og BMX cykler.

GT producenten samarbejdede i 1998 med firmaet Schwinn om at sælge GT Cykler,
Men firmaet gik ned efter nogle år og GT cykler blev købt af firmaet Pacific Cykler, derefter er blev de igen købt af Dorel Industrie omkring i 2004. Dorel Industrie ejer GT cykler og Schwinn og bl.a. også Cannondale / cykeltøj Sugoi. Nu er GT Cykler ejet af grossisten Skan Part.

Det er nogle gode og flotte GT MTB og GT racer cykler vi har, og GT cykler findes til priser så enhver får råd til køb en GT cykel.
En GT cykel er sat sammen med det bedste udstyr og gode komponenter. GT cykler er ikke bare cykel, det er kræs for dem der kender noget til en GT cykel.

GT GT Cykler kendes i den gode kvalitet klasse indenfor GT racer og mountainbike. Hvis du er til varierende udfordninger med uforud-siglige belægninger, sten, klipper og rødder, så er det et rigtig godt valg med en GT MTB cykel. Er du til stejle nedkørsler eller knivskarpe sving eller er du til letvægter så er det GT racercykler hvor du overfører al din energi til effektiv fremdrift, så er den amerikanske fuldblods GT racer med dens intelligente tekniske løsninger, lette stel og komponenter 100% afstemt til de udfordninger du møder.

En GT cykel er i en sær klasse for sig.

GT cykler | GT cykel tilbud / udsalg til landets bedst pris, køber du enGT MTB eller Mountainbike - Racercykel hos os så spare du mange penge. Gør en god handel - køb ved stcykler.dk Vi har også mountainbikes racer og racercykler.

Se vores GT cykler

Se også hvilke cykler vi har på tilbud og udsalg


Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 97 50 90

Send os en e-mail