Vi har et professionelt cykelværksted
2 - 5 dages levering | Spar op til 65% | Topanmeldt på Trustpilot |

Handelsbetingelser | Telefon: 86 97 50 90 | E-mail: st@stcykler.dk

Trustpilot
Restsalg
Nyhedsbrev

CUBE CYKLER

Cube cykler blev grundlagt i Tyskland i 1993. Den daværende studerende Marcus Pürner begyndte at bygge cykler i sin fars møbelfabrik. I dag har firmaet udviklet sig til et stort foretagende med distribution af cykler til 33 lande i hele verden. Cube fremstiller cykler til mange forskellige formål, fx. racercykler, MTB/ mountainbikes, citybikes, børnecykler og el-cykler.

Cube cykler er kendte for, at man får meget kvalitet for pengene. Der er ikke mange andre cykelmærker, der tilbyder en carbonracer med DT Swiss CSW RA 2.0 Race cykelhjul
og Shimano Dura Ace geargruppe til omkring 20.000 kr. Man har mulighed for at få meget udstyr for pengene, hvis man vælger en Cube cykel.
Der findes mange forskellige modeller indenfor Cube cykler, så det kan være en udfordring at sammenligne tilbud. Der er forskellige ting, man skal være opmærksom på, f.eks. at carbon-rammerne har suffikset HPC eller GTC. Toprammen hedder Litening, men den mest udbredte er nok Agree-serien, der fås i flere prisniveauer.

Tysk Cube fremstiller kvalitets cykler i alle prisklasser. Uanset hvilken cykel man vælger fra Cube, som MTB mountainbike, racercykler og børnecykler eller Cube Kid, kan man være sikker på, at man får en rigtig god kvalitet og robust cykel.

VI fører et stort udvalg af Cube cykler, og vores kunder kan regne med en høj kvalitet, ved køb af en Cube cykel. Vi sender cykler fra dag til dag rundt i hele landet.


ST Cykler har stort udvalg af Cube Cykler. Køber du din Cube Cykel hos os så får du den hurtigt leveret helt til din dør, fra dag-til-dag, ST Cykler står inde for kvaliteten når det handler om cube cykler. Vi har også MTB / mountainbikes, racercykler og børnecykler på lager


Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 97 50 90

Send os en e-mail