2 - 5 dages levering | Spar op til 65% | Topanmeldt på Trustpilot |

Handelsbetingelser | Telefon: 86 97 50 90 | E-mail: st@stcykler.dk

Trustpilot
Restsalg
Nyhedsbrev

CENTURION CYKLER

Gør det nemt at vælge en rigtige Centurion cykel.

Med Centurion er det nemt at vælge den rigtige cykel.
I det brede udvalg er der både high-end mountainbikes til den vildeste off-road, og klassiske cykler der gør hverdagskørsel til en glad oplevelse. Her er letløbende fuldblodsracere, der giver dig en højere syregrænse i benhårde cykelløb. Stilrene city bikes, der har overskud til en afslappet cykel ferie - og sikker stil til hurtige cafébesøg.

Se vores Centurion Cykler her

ST - CYKLER er altid et besøg værd

Centurion cykler har årtiers erfaring med at udvikle cykler, som er skræddersyede til danske cyklisters ønsker og behov. Det er denne erfaring, som har gjort vores Centurion cykler til mange danskeres naturlige valg.
Cykelindustriens internationaliserig og intense produktudvikling har i løbet af få år revolutioneret vores opfattelse af,hvordan en cykel skal se ud og være, og især hvad den skal kunne.
Den traditionelle danske cykel, som oprindeligt stammer fra 50` erne og 60` erne, har måttet vige for mere internationalt prægede cykeltyper som Centurion mountainbikes eller citybikes cykler.
Centurion cykler er forrest i denne rivende udvikling i Danmark.

De stilrene designs i kombination med gode materialer og komponenter giver tilsammen Centurion cykler en så overbevisende høj kvalitet, at vore kunder kommer igen og igen for at købe Centurion cykler hos os.
Hvis du ikke hører til den stadigt voksende gruppe af danske cyklister, som allerede ved, hvad vi mener, når vi siger, at en Centurion cykel er Close to Perfection, så kom ind til ST Cykler og find den bedste cykel til det bedste TILBUD

Læs lidt om Centurion cykler før du beslutter dig for at købe en cykel. Læs om Centurion Cykel på ST cyklers hjemmeside. Vi tilbyder god kvalitet, god service, stabilitet og den bedste vejledning om cykler

Vi er altid klar til en god handel med Centurion cykler.


Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 97 50 90

Send os en e-mail