Vi har et professionelt cykelværksted
2 - 5 dages levering | Spar op til 65% | Topanmeldt på Trustpilot |

Handelsbetingelser | Telefon: 86 97 50 90 | E-mail: st@stcykler.dk

Trustpilot
Restsalg
Nyhedsbrev

RETURVARER

Betingelser for returnering
Produktet skal være intakt og i ubrugt stand, og al originalemballage skal medsendes i ubeskadiget tilstand. Vi refunderer ikke brugte eller beskadigede varer.
 
Er du af en eller anden årsag ikke tilfreds med dit køb, kan du naturligvis returnere dine varer. Blot dette sker inden 14 dage efter din modtagelse af varen. Hvis du vælger at returnere en vare, og årsagen til returneringen ikke er en fejl begået af Stcykler, står du selv for forsendelsesomkostningerne.

Hvis du returnerer en vare som følge af defekt eller anden reklamation, står du selv for forsendelsesomkostningen ved at fremsende varen til Stcykler, hvorefter vi refunderet beløbet.

Ved returnering skal du vedlægge en kopi af den oprindelige ordre/faktura som du har modtaget med dine varer og gerne samtidig sende os en mail om at du har returneret varer til os. Ønsker du at bytte en vare, som du har fået i en forkert model eller en forkert størrelse, kan dette også lade sig gøre. Du sender os blot den/de varer du ønsker at få byttet og vedlægger den porto som det koster os at fremsende denne vare til dig igen i den rigtige model eller størrelse.

Under enhver henvendelse er det vigtigt at du opgiver ordre nr. ellers kan vi ikke behandle denne. Husk at vedlægge din registrerings og konto nummer på din bank, så vi har mulighed for at sende pengene retur.

Efterkrav
Varer der returneres til St cykler pr. efterkrav, vil blive nægtet i modtagelsen.
 
Returneringsfrist
Normalt senest 14 dage efter modtagelsen. Dog forlænges denne frist i forbindelse med vor ferie og øvrige helligdage, samt jul og nytår. Julegaver kan byttes frem til d. 30. januar det efterfølgende år.
 
Returneringsanvisning
Varen sendes til følgende adresse:
stcykler
Rosenholmvej  66
DK – 8543  Hornslet
E-mail: st@stcykler.dk

Kvittering for returnering af dine varer bør gemmes som bevis herfor.

Forsendelsesomkostninger ved tilbagelevering
Udgifterne ved tilbagelevering betales af kunden, med mindre returneringen skyldes en fejl fra stcykler´s side.
 
Refundering
Du får varebeløbet retur, samt de oprindelige forsendelsesudgifter, såfremt ovenstående betingelser er opfyldt. Det vil sige at hvis du køber for 2199,00 DKK inkl. forsendelsesomkostninger på 199,00 DKK, så refundere vi hele beløbet, de 2199,00 DKK.
Bank
Beløbet tilbageføres til din bankkonto, eller den konto du måtte anvise til os.
 
Vær opmærksom på:
At alt handel online sker direkte gennem vores firma St-cykler og sendes direkte fra vores forretning til dig som kunde, du skal rette alle henvendelser vedr. produkter, forsendelser mm. direkte til Stcykler
.

Dette gælder også hvis der er fejl på produkterne eller der er sket en fejl i forsendelsen samt garanti og eller reklamationer vedr. produkterne.

mvh St-cykler

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 97 50 90

Send os en e-mail